Over ons

Othat is een trendy merk voor babies & kinderen. Bijna al onze producten worden met veel liefde handgemaakt in Europa.

 

Onze collectie bestaat uit houten speelgoed, siliconen speelgoed, kinderkoffertjes,babyaccessoires en muziekdoosjes. Wij  staan voor hip, duurzaam en eco vriendelijk. Voor ons rood regenboogkoffertje werden wij beloond met een bronzen Junior Design Award 2018 in de categorie 'best travel product for children'. 

Verzending door Othat

Wij, team Othat, zijn ons bewust van de natuur en haar schoonheid en willen graag ook bij het verzenden hier rekening mee houden. Naast alle duurzame producten die wij verkopen willen we ook zo duurzaam mogelijk verzenden en zo min mogelijk materiaal verspillen.

Daarom hebben we een speciaal verpakkingsbeleid.

We willen mee helpen, al is het maar in het klein, aan een mooie, schone en eerlijke wereld. Waar kinderen vandaag en in de toekomst kunnen spelen en genieten van onze mooie natuur en een leefbare aarde. Alle kleine beetjes helpen!

Onze verzendpolicy

• We hergebruiken alle dozen en opvulmateriaal die nodig zijn voor hetverzenden. Er gaat niets onnodig de prullenbak in. No waste!

• We gebruiken papieren tape, daar waar het verantwoord is.

• We kiezen voor brievenbuspost waar mogelijk.

• We proberen zo min mogelijk onze artikelen in plastic te verpakken. (we hergebruiken plastic wat binnenkomt) We gebruiken bij voorkeur karton of vloeipapier

• Bestellingen kunnen altijd worden opgehaald.