Speelgoed

Terug

Speelgoed

    

We hebben voor ons houten speelgoed gekozen voor een tijdloos design. Zo kunnen meerdere generaties kinderen met ons houten speelgoed spelen.Alles wordt handgemaakt in Europa van beukenhout! Het is milieuvriendelijk. Wij maken gebruik van niet-giftig verf en ons speelgoed voldoet aan de veiligheidsnormen. Geschikt vanaf 3 jaar! Ook fraai als  decoratie op een plankje in de kinderkamer zetten.

Daarnaast hebben we verantwoord siliconen speelgoed met een educatief doeleind. Spelend leren is het moto. De silicone is gemaakt van 100% foodgrade en al ons speelgoed is CE gekeurd Leeftijd: 3+

De originele en stylische silicone bijtfiguren zijn gemakkelijk vast te houden door baby’s en hebben aan de achterkant kleine nopjes waardoor babies het fijn vinden om er op te bijten. Bij doorkomende tandjes kunnen ze tegen het tandvlees worden gedrukt. De bijtspeeltjes bevorderen tevens de fijne motoriek.

·         Het silicone speelgoed wordt in het buitenland  ingekocht en is gemaakt van foodgrade silicone. Ze zijn deels afkomstig uit Australië en China.

·         De bijtspeeltjes en speeltjes schoonmaken met lauw water zonder was/schoonmaakmiddel.

·         Geschikt voor 3 maanden en ouder.·